• Slide1
  • Slide2

BODY ART CREW

læs om os herunder

VORES BAGGRUND

Cristys BodyArt bygger på flere års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række gode kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, og vi er stadig 'unge' og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt team for vores shop.

Vi har valgt, ikke at angive priser på tatoveringer på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor.

Vores mission

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i tatoveringer af bedste kvalitet. Vi ligger stor vægt på vores erfaring og kreative kunnen. Hos os får du kun de skarpeste og mest professionelle udførte tatoveringer.

Vores vision

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores tatoveringer og er fuldt tilfreds med hele processen fra første streg på tegnebrættet til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle oplevelser.


Christina

Christina
Indehaver og tatovør

Læs mere

Nicolai

Nicolai
Tatovør lærling

Læs mere

Line

Line
Piercer

Læs mere