• Slide1
  • Slide2

PROFESSIONELLE DANSKE TATOVØRER

Danmark har fået en ny brancheforening, Professionelle Danske Tatovører, forkortet PDT.

PDT vil arbejde målrettet mod et tatoveringssikkert Danmark.

 

Lørdag den 12. december 2015 blev der skrevet et nyt kapitel i den danske tatoveringsverden. En ny brancheforening har set dagens lys:

Professionelle Danske Tatovører, i daglig tale PDT.

PDT består af en engageret personkreds, som alle har det til fælles, at de vil den danske tatoveringsbranche det bedste, og skabe trygge og sikre rammer for landets mange kunder. Det er ingen hemmelighed, at tatovering er populært og er kommet for at blive. Tatoveringer er over de seneste år blevet hvermandseje.

 

Kurser og uddannelse

Da der ikke er en egentlig uddannelse til tatovører, som man kender det til eks. mekaniker o.l., vil PDT gennem kurser, heriblandt hygiejnekurser, sikre medlemmerne de bedste værktøjer til et sikkert miljø i tatoveringsforretningerne rundt om i landet. PDT vil afholde seminarer med nogle af verdens dygtigste tatovører, hvilket vil medvirke til at højne standarden blandt PDT´s medlemmer.

 

Myndigheder og Dansk Standard

PDT vil arbejde tæt sammen med de danske myndigheder og andre relevante instanser, heriblandt Dansk Standard. PDT er med i samarbejdet i Dansk Standard, som på EU plan arbejder for en samlet lovgivning i tatoveringsbranchen, herunder bl.a. hygiejne og god tatoveringsskik. Derud -over ønsker PDT et godt og konstruktivt samarbejde med alle relevante instanser, inkl. pressen.

 

Medlemmerne

PDT er en forening for alle professionelle danske tatovører, så ønsker man en seriøs sparringspartner, nogle gode kollegaer eller blot et tilhørsforhold med fokus på branchen, så kan PDT kontaktes via vores formand Lars Pedersen, Elektrisk Tatovering, Odense på tlf. 23 21 85 58, på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller via Facebook på: facebook.com/PDT15

Professionelle Danske Tatovører

Lars Pedersen - Formand